Vores værdier

Lær omkring de værdier der driver os hver dag til at hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv.

Vores filosofi

Vi tror på, at måden man ændrer verdenen på, er ved at ændre et liv ad gangen og starte med sig selv. Ved at hæve sine egne standarder
og være den ændring, man selv ønsker at se i verdenen, kan man være et inspirerende eksempel. Som vil sprede sig som ringe i vandet og på den
måde kan vi skabe en langvarig og positiv forskel, der gør verden til et bedre sted.

Kerneværdi 1

Altid oprethold integriteten

Din tillid og respekt betyder alt for os, uden den ville vi ikke eksistere. Vi vil gøre os fortjent til din tillid og respekt. Vi tror på, at med integritet og gennemsigtighed  kan vores brand komme tættere på det fællesskab og den familie, der er omkring brandet Rebuilt.

Derfor arbejder vi hver dag for, at gøre os fortjent til det og vores forpligtelse er at levere de bedste produkter, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Kerneværdi 2

Vær ydmyg

For at kunne lære noget nyt er det vigtigt at være ydmyg. Det er vigtigt for os at være bevidste omkring, at der er rigtig mange ting, vi ikke ved, og der er masser information derude, som kan gøre os bedre.

Når du er ydmyg, accepterer du, at lige meget hvor god du end er, så er der altid noget, du kan forbedre, hvilket er med til at du kontinuerligt presser dig selv, og arbejder mod at opnå dit potentiale.

Kerneværdi 3

Tag det personlige ansvar

Når man gerne vil opnå noget, hvad enten det er privat, i karrieren eller træningsmæssigt,  skal man påtage sig det fulde ansvar for ens handlinger og resultater.

Når man påtager sig ansvaret for sit liv og sine mål, medfører det at man lige pludselig er i kontrol over
ens liv, og ens fremtid ligger i ens egne hænder.

Kerneværdi 4

Vær vedholdende

Det som kommer let, er ikke værd at have... De bedste ting i livet er dem, man har kæmpet for, og man kan ikke sætte pris på lyset uden mørke.


Derfor er det vigtigt for os at huske, at vedholdenhed er afgørende for, at vi opnår vores mål. For os er det vigtigt altid at huske på, at hårdt arbejde slår talent, når talentet ikke arbejder
hårdt.

Kerneværdi 5

Vær proaktiv, åben og opsøg læring

For at vi kan udvikle os, er det afgørende, at vi er åbne, og proaktivt opsøger muligheder for læring, udvikling og udfordringer. I stedet for at vente på at noget bliver gjort, så vær den person, der får tingene gjort og sætter ting i gang.

Kerneværdi 6

Vær taknemmelig

I en verden hvor der hele tiden er fokus på, hvad vi mangler, er taknemmelighed endnu vigtigere.
Der er altid noget at være taknemmelig for, og i takt med at man fokuserer på, hvad man allerede har, i stedet for hvad man mangler, så vil ens liv blive bedre.

Vi er taknemmelige for
vores seje kunder, som vi er heldige at hjælpe med deres mål hver evig eneste dag. Tak for jer, I er grundstenen af hvad Rebuilt står for.

Kerneværdi 7

Vær den ændring du selv vil se i verdenen

Vores adfærd har markant mere indflydelse på omverdenen, end vi tror. Den måde vi opfører os på betyder noget, og energi er smitsom.

Derfor er vi nødt til at begynde med os selv, og være den ændring vi vil se i verden, kun hvis vi begynder med os selv, kan vi vise vejen for andre, for på den måde at gøre verden til et bedre sted.

Vi tror på, at måden man ændrer verdenen på, er ved at ændre et liv ad gangen og starte med sig selv. Ved at hæve sine egne standarder og være den ændring, man selv ønsker at se i verdenen, kan man være et inspirerende eksempel. Som vil sprede sig som ringe i vandet og på den måde kan vi skabe en langvarig og positiv forskel, der gør verden til et bedre sted.

Kerneværdi 8

Skab loyalitet igennem ekstraordinær service

At skabe loyalitet handler om at være nærværende og fokusere på det store billede. Det handler om, at man er fælles om at være vedholdende, selvom tingene er svære, for det er når vi står sammen, at vi kan nå længere.

Det tager lang tid at opnå tillid, og tillid kan hurtig blive brudt. Vær loyal overfor dine medmennesker, dig selv, dine mål og sidst men ikke mindst vær loyal overfor kunden.

Vores eksistens grundlag

Vi eksisterer, fordi vi vil være med til at opbygge mennesker til at
udrette fantastiske ting, og vi definerer vores succes ud fra, hvordan
vi påvirker menneskers liv. Vi er oprigtigt  taknemmelige for,  at vi kan være en del af hinandens rejser, og vi ved, at du kan mere, end du tror.
#REBUILTTHROUGHWORK

REBUILT THROUGH WORK