REBUILT THROUGH WORK

Historien bag Rebuilt

Drømmen startede

Rebuilt Performance er stiftet af Frederik McDowell, da han var 21 år. Historien bag Rebuilt begynder med, at Frederik følte ikke, at der eksisterede et brand i Danmark, som leverede den kvalitet og type produkter, han efterspurgte, eller som stod for noget med klare værdier og uddannede forbrugerne i, hvordan de kunne nå deres mål.

Frederik tror på, at måden man ændrer verdenen på, er ved at ændre et liv ad gangen og starte med sig selv. Ved at hæve sine egne standarder og være den ændring, man selv ønsker at se i verdenen, kan man være et inspirerende eksempel. Som vil sprede sig som ringe i vandet og på den måde kan vi skabe en langvarig og positiv forskel, der gør verden til et bedre sted.

Historien bag Rebuilt

Det lange træk

For at komme i gang tog det ham over to år at få råd til de første produkter, hvor han sparede over 80% af sin indtægt for at kunne
realisere sin drøm.

Han arbejdede over 60 timer om ugen, for jo mere han arbejdede, desto hurtigere kunne han komme i gang med at realisere sin drøm. Da Frederik nåede sit kapitalmål, mødte han en ny udfordring, nemlig at finde en producent, der kunne levere den kvalitet, som Frederik efterspurgte.

Historien bag Rebuilt

Jagten på den rigtige producent


Det var en lang proces, hvor der blev brugt mange aftener på at søge internettet tyndt med det formål at finde den rette producent. Det tog Frederik endnu et år fra han havde opnået sit kapitalmål, til han stod med produkterne i hånden. Dette forstærkede hans mindset omkring, at det at skabe gode ting tager tid.

Da den korrekte producent blev fundet, var det en lang proces på næsten et år om at udvikle produkterne og ramme den helt perfekte smag.

Historien bag Rebuilt

Den spæde start

Rebuilt blev lanceret i November 2022. Hvor rejsen mod at hjælpe mennesker med at blive den bedste version af sig selv startede. Historien er kun lige begyndt og nye kapitler bliver skrevet hver måned, men ting er sikkert.

Hvis man ændrer et liv ad gangen, vil det sprede sig som ringe i vandet, og på den måde kan vi gøre en langvarig positiv forskel og gøre verden til et bedre sted.
#Rebuiltthroughwork

DFNA 2023

Rebuilt var sponsor til DFNA 2023 og havde en stand til dette års Open Danish Championship.

Det var en stor fornøjelse. Tusind tak til alle, der kom forbi til en snak,smagsprøver og købte vores produkter. Det var fantastisk at møde jer alle sammen, og høre jeres historie.

Vi er utrolig taknemmelige for jeres støtte.
Stort tillykke til alle de inspirerende atleter, der er indbegrebet af disciplin og hårdt arbejde. I har klart inspireret mange mennesker til at blive bedre versioner af sig selv.