Livstilsændring

Transformer dig selv og bliv den bedre 2.0 version af dig selv

Transformer dig selv og bliv den bedre 2.0 version af dig selv

Det behøver ikke at være 1. januar for at blive en bedre version af dig selv.

Vi kan alle foretage en positiv ændring i vores liv når som helst vi ønsker det...

Hvis du ønsker at blive en "bedre" version af dig selv og nå dine fitnessmål ved at tabe dig, opbygge muskler, se lidt slankere ud eller føle dig bedre, sundere og mere energisk hver dag... er nu det bedste tidspunkt at starte din rejse.

Når det kommer til at transformere dig selv, skal du forpligte dig til processen.

1) Hvordan ændrer du dine vaner?

Hvordan skaber du forandring? Hvordan når du dine fitnessmål? Hvordan håndterer du udfordringerne ved kropstransformation med succes?

Du ændrer dine daglige handlinger. Dette kan kræve, at du tilføjer nogle nye vaner, bytter nuværende vaner ud med mere gavnlige vaner, samtidig med at du fortsætter med de gode vaner, som du allerede gør!

 

2) Hvad er din "grund"?    

Ønsker du at tabe fedt og blive mere slank? Måske ønsker du at øge din muskelmasse, fordi du altid har været tynd. Uanset årsagen, sørg for at gå lidt dybere end det.  
 
Ønsker du at føle dig selvsikker? Ønsker du at føle dig komfortabel uden tøj  på? Ønsker du rent faktisk at kunne lide, hvordan dit tøj sidder på dig?

Tænk over, hvad der generer dig og gør dig usikker, og brug det som motivation til at overvinde de forhindringer og udfordringer, du vil støde på under din kropstransformationsrejse.
 
3) Vær tålmodig på lang sigt, men vær proaktiv på kort sigt.

Tro ikke, at 30 dage er tilstrækkeligt til at transformere det, du har gjort ved din krop i løbet af de sidste "x" antal måneder... år... eller endda et årti eller to! Uanset målet eller hvor du starter, vil det tage tid at nå dine fitnessmål.
 

Frustration og stress opstår, når der er en kløft mellem forventning og virkelighed...

Det betyder, at du skal være tålmodig med processen på lang sigt, men være proaktiv på daglig basis.

 

4) Hemmeligheden er vedholdenhed.

Dit mål skal være at være vedholdende i stedet for perfekt. Ingen vil være perfekt hele tiden. At være vedholdende er det, der fører til fantastiske resultater både på en generel livsstilsændring.
Hvis du falder af din plan... springer træningen helt over... overskrider dine kalorier... så glem det bare og kom hurtigt tilbage på planen.

Hold ikke fast i følelsen af fiasko, forstå den for hvad den er, lær af den og kom hurtigt tilbage på din plan.

Nu er det tid til at handle. Det er tid til at nå dine fitnessmål! At vide, hvad man skal gøre, er fantastisk... men det betyder intet, hvis du ikke bruger den viden og handler.


Du behøves ikke at gøre det hele på én gang.
De bedste resultater
opnås gennem vedholdenhed.
Derfor, selvom du starter med 1 eller 2 af disse vaner og virkelig integrerer dem i din rutine, vil det hjælpe dig med at begynde at opnå de resultater, du ønsker.

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv med at maksimere din livsstilsændring og transformation, så vil vores kosttilskud Isobuilt og Pure Greens hjælpe dig.

Pure Greens er vores grøntsags superfoodpulver, der giver dig alle fordelene ved grøntsager i en praktisk form. Vores unikke blanding af næringsrige grøntsager giver din krop essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter. Det er den perfekte måde at øge dit daglige indtag af grøntsager på og booste din generelle sundhed.

Isobuilt er vores proteinpulver, der er specielt designet til at forbedre din træningspræstation og øge muskelmassen. Med 24g kvalitetsprotein, 5g BCAA og 11g EAA per scoop, er Isobuilt den perfekte løsning til at opnå dine fitness- og vægttabsmål.