Livstilsændring

Sådan får du motivation

Sådan får du motivation

Har du før sagt du vil gøre noget, men alligevel aldrig blevet ved?

Har du for nylig taget dig tid til at kigge på dig selv i spejlet og evaluere, hvad du ser? Er du tilfreds med det, du ser... eller er der ting, du gerne vil ændre? Det er almindeligt, alle føler det sådan.

Her er den gode nyhed...

Du har magten til at ændre det! Uanset hvor langt væk du er fra, hvor du gerne vil være... kan du skabe en masse positive ændringer på kortere tid, end du måske tror.

At se bedre ud og føle sig bedre er muligt for alle. Det kræver blot lidt daglig fremskridt og vedholdenhed i forhold til kost og motion. Det betyder også, at du skal finde viljestyrken til at gøre det. Problemet er, at dette er det sværeste for de fleste mennesker.

Motivation defineres som "den generelle lyst eller vilje hos nogen til at gøre noget."

Dette er nok det, de fleste mener, når de siger: "Jeg har brug for motivation."

De ønsker, at de havde lyst til at træne, men de har aldrig lyst til at gøre det... så de gør det ikke. I stedet for at lede efter motivation til at træne, skal du begynde at opbygge disciplin.

Det er måske ikke det, du gerne vil høre, men det er det, du har brug for at høre, hvis du vil nå dine mål.


Hvorfor disciplin i stedet for motivation?

De fleste mennesker vil ikke have den samme grad af spænding og motivation, når opgaven begynder at blive ensformet.

Folk vil ofte sige til sig selv, at de vil "gøre det i morgen", så snart det begynder at blive svært.

Med disciplin er det ligegyldigt, om du har lyst til at gøre det, du skal, eller ej. Disciplin hjælper dig med at få det gjort, uanset hvordan du føler dig eller de forhindringer, der står i vejen.

Desuden er disciplin faktisk en færdighed, du kan opbygge!

Jo mere disciplineret du er... desto mere vil det tjene dig i alle områder af dit liv. Det skyldes, at alt værdifuldt i livet kræver disciplin.
 
Hvis du gerne vil investere i din træning og dine sundhedsmål, kan du med fordel benytte dig af vores produktpakker, hvor du får 10% rabat + gratis levering.