Hydrering

Hvor meget vand skal man drikke om dagen? Få en til sundvæskebalance

Hvor meget vand skal man drikke om dagen? Få en til sundvæskebalance

Vand er vigtigt, det ved vi alle.

Hvad du måske ikke ved er den faktiske årsag til, HVORFOR vand er vigtigt for din sundhed og dine resultater, og hvad konsekvenserne af ikke at drikke nok vand er.

Fordele ved at få nok vand.

Ikke alene udgør vand cirka 70% af den menneskelige krop, men det betragtes også som det næstvigtigste element for at opretholde livet. Vand er involveret i tusindvis af processer hver dag. For eksempel er din krop afhængig af vand for at hjælpe med:
Hjernefunktion.
Nedbrydning af fedt.
Regulering af kropstemperaturen.
Fordøjelse.
Korrekt funktion af ledene.
Levering af næringsstoffer.
Sultsignaler.
 
Hvad er nok vand?
Det vil variere fra person til person baseret på flere faktorer såsom størrelse, alder, køn, aktivitetsniveau, livsstil, træningsstil osv., men lad os tale om en god grundlinje og startpunkt.
I dette tilfælde er 3 til 4l vand min benchmark for "nok".

Hvordan sikre du at få nok vand?
For at gøre det nemt for mig selv, har jeg altid en drikkedunk med mig overalt hele dagen og fylder den op når den er tom.
Hver gang jeg drikker en fuld flaske, logger jeg det i en app ved navn mit vand.
For at hjælpe mig med at huske at drikke vand, sætter jeg lydløse påmindelser på min telefon.

Hvis du gerne vil gøre det rigtig fancy, kan du endda angive, hvor meget vand du burde have indtaget på det tidspunkt... Det kan være at få påmindelser  kl. 6, kl. 8, kl. 11, kl. 14, kl. 17 og kl. 20. På den måde når du bevidst på at drikke vand mindst 6 gange om dagen!.

Derudover kan du også med fordel benytte dig af en shakercup, hvor der er måleenheder på siden, så du kan afmåle præcis den mængde væske, du ønsker. Det er dog utrolig vigtigt, at du vælger en shaker, der er fri for BPA og DEHP. Vores Rebuilt shaker er både fri for BPA og DEHP samt fri for farlige stoffer og giftige ftlater. Derudover er vi stolte af at meddele, at vores shaker er produceret i Europa.
 
Men føl dig fri til at finde en metode, der fungerer for dig. Fordi endnu engang... når det handler om sundhed, velvære og at opnå resultater... er konsistens nøglen!  Derfor handler det primært om at finde ud af, hvordan DU kan drikke nok vand hver dag.